FULL IMMERSION OF ENGLISH WITH EARLY LEARNINGS

OPEN SUBSCRIPTIONS

MATRÍCULA ABIERTA

Dear teachers. You may send your CV to info@stpatrickspreschool.es

St. Patrick's Preschool in St. Joan Despí Barcelona. Early learning development in English for children ages 0-6 years old.

N1 and N2 are learning Chinese with great success.

We have a Psychologist specialized on Early Learnings at school. 

NEW swimming activity at PENGUINS.

Suzuki lessons. This year we are learning to play the Cello.

Timetable 7.45am to 18.00pm

______________________

Innovadoras actividades extraescolares en inglés para todas las edades: Yoga, Playing in English, Music Together

Resolució d'aprovació del Departament d'Ensenyament

R-271/2013

St.Patrick's Preschool

Carrer Constitució 2
St. Just Desvern
08960 - Barcelona
tf: 697703505

Pedagogia Internacional

St. Patrick's Preschool ha seleccionat els millors programes pedagògics d'arreu del món per aconseguir els màxims resultats del potencial del seu fill/a.

Multilingüisme

Actualment està demostrat que el multilingüisme és immensament beneficiós pel desenvolupament dels nens i nenes. Avantatges cognitius com una millora en l'atenció selectiva, la capacitat al canvi ("switch tasking"), la capacitat en el control del comportament i millors resultats en tasques de classificació són alguns aspectes positius del multilingüisme a més a més del fet de poder entendre i parlar en anglès.

Avantatges socials també es poden observar en nens i nenes multilingües als quals se'ls dóna l'oportunitat de compatir altres cultures i maneres de fer, per esdevenir nens i nenes de ment oberta i crítics amb el món que els envolta.

Els bebès distingeixen les diferències entre les llengües des de ben petits. Escoltar diferents idiomes activa l'activitat elèctrica cerebral.

Bebès multilingües

El desenvolupament del nadó multilingüe ha estat estudiat amb deteniment. Els resultats demostren una millora increïble en el procés d'aprenentatge d'una nova llengua en nens i nenes que han estat bebès multilingües. Nadons que aprenen més d'una llengua a la vegada mostren enormes avantatges.
Motoritzant el desenvolupament neurofuncional dels nens, els metges han descobert que en un principi el cervell del bebè es mostra com un espai buit. El nadó acabat de néixer pot diferenciar tots els sons en tots els idiomes. Però als sis mesos d'edat els nadons solen respondre tan sols als sons que senten amb més freqüència per part dels pares o altres, normalment és una sola llengua.
Si els bebès escolten varies llengües durant aquest temps es demostra que poden respondre a elles, activant, cada llengua, una part diferent del cervell.

Els estudis mostren que l'agilitat que han adquirit en canviar d'una zona a l'altre del cervell permet als nadons desenvolupar certes tasques amb major habilitat mental.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
©2018 St. Patrick's Preschool