OPEN SUBSCRIPTIONS

MATRÍCULA ABIERTA

Starting date School Year 2017-2018 1st September 2017

Psychologist specialized on Early Learnings at school. 

NEW swimming activity at PENGUINS.

Suzuki Method lessons are a great success

St. Patrick's Preschool in St. Just Desvern Barcelona. Early learning development in English for children ages 0-3 years old.

Timetable 7.00am to 18.30

______________________

Innovadoras actividades extraescolares en inglés para todas las edades: Yoga, Playing in English, Music Together

Resolució d'aprovació del Departament d'Ensenyament

R-271/2013

St.Patrick's Preschool

Carrer Constitució 2
St. Just Desvern
08960 - Barcelona
tf: 697703505

N1 and N2 are learning Chinese at St. Patrick's!

Motivació i Personalització

 

St. Patrick's Preschool assegura un entorn feliç i segur per al seu fill/a que diàriament augmenta en la seva confiança i maduresa. Seguim el seu desenvolupament personal i social tractant cada situació i incident de forma que el seu fill/a aprengui a viure i relacionar-se amb harmonia i respecte mostrant empatia pels altres.

La motivació positiva és la base de tot exitós aprenentatge. Els alumnes de St. Patrick's Preschool estan motivats a gaudir participant del seu aprenentatge i millorar a partir dels seus errors.

El desenvolupament de cada alumne és seguit per les seves mestres i psicòloga. Els nens i nenes mostren habilitats, capacitats i interessos únics i individuals que cal respectar i estimular. St. Patrick's Preschool treballa per aconseguir el màxim potencial de cada nen/a ajudant-los a evolucionar utilitzant les intel.ligències múltiples.

 

Creativitat i iniciativa

"Durant les primeres etapes del seu desenvolupament, el nostre cervell experimenta un procés que els científics cognitius anomenen 'poda neuronal'. Com a conseqüència, les enormes capacitats naturals amb les que naixem es formen i modelen, es dilaten o limiten, mitjançant un procés de constant interacció entre els processos biològics interns i les nostres veritables experiències en el món." Sir KEN ROBINSON.

Per què limitar als nostres fills?. St. Patrick's Preschool busca dilatar les capacitats dels nens i nenes mitjançant el desenvolupament de la seva creativitat i iniciativa.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
©2015 St. Patrick's Preschool